Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Αποκριάτικη γιορτή για τα μικρά μέλη


Αποκριάτικη γιορτή
για τα μικρά μέλη
του Συνδέσμου Θρακών Κατερίνης



     Μια αποκριάτικη γιορτούλα πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Θρακών Κατερίνης, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, για τα μικρά μέλη των χορευτικών τμημάτων και των φίλων τους.
     Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πολιτιστικού Κέντρου του Συλλόγου. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη, και όλα είχαν την δυνατότητα να παίξουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.
     Η έναρξη έγινε από την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ματούλα Βελώνη η οποία αφού καλωσόρισε τους μικρούς φίλους και τους γονείς τους, τους παρουσίασε την κλόουν Πεπίτα η οποία πρόσφερε ένα πλούσιο και ευχάριστο πρόγραμμα με διάφορα κόλπα και όμορφα παιχνίδια.
     Οι μικροί φίλοι χόρεψαν και έπαιξαν για αρκετές ώρες. Το χαμόγελο στα χείλη τους που είχε καρφιτσωθεί σ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης μέχρι την ώρα της αποχώρησης  ήταν η απόδειξη ότι σίγουρα πέρασαν αρκετά καλά.
     Τέλος η πρόεδρος αφού ευχαρίστησε τις μητέρες για τα νοστιμότατα εδέσματα που προσέφεραν για να στολίσουν τον παιδικό μπουφέ, ευχήθηκε σ’όλους τους παρευρισκόμενους καλή Σαρακοστή και υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου